Yrd. Doç. Dr. Songül SEVER MUTLU'nun Proje Başarısı

Bölümümüz Öğretim Üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Songül SEVER MUTLU, 8 Ekim 2016 tarihinde Akdeniz Üniversitesi, AKİŞMER TEKNOLOJİ Transfer Merkezi, Türkiye İhracatçılar Merkezi, Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği ve Antalya Ticaret Odası işbirliği ile düzenlenen, “Uluslararası Bitki Islahı Proje Pazarı”nda, geliştirdiği Kurağa Dayanıklı Hibrit Bermuda Çimi ‘Survivor’ projesi ile 3.’lük ödülünü kazanmıştır. Hocamızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.