LeNotre Institute 2020 Landscape Forum / Uluslararası Öğrenci Proje Yarışması

LeNotre Institute 2020 Landscape Forum / Peyzaj Forumu 2020 Uluslararası Öğrenci Proje Yarışması Başvuru ve online kayıtları alınmaya başlanmıştır. Avusturya’dan Viyana Teknik ve Slovakya’dan Bratislava Üniversitelerinin işbirliği ile Brastislava’da gerçekleştirilecek Peyzaj Forum 2020 teması Cross Border Landscapes “Sınır Ötesi Peyzajlar” olarak belirlenmiştir.

LE:NOTRE Landscape Forum: Bratislava 2020 ile ilgili detaylı bilgiye ve Uluslararası Öğrenci Proje Yarışması başvuru detaylarına http://forum.ln-institute.org/international-student-compet…/) linkinden ulaşılması mümkündür.

Tüm Öğrencilerimize şimdiden başarılar dileriz.