EXPO 2016 Bahçe Tasarım Yarışması Sonuçlandı

le:notre

EXPO 2016 Antalya Ajansı’nın, Le:Notre Enstitüsü ve Bölümümüzün katkılarıyla organize ettiği ’Uluslararası Öğrenci Bahçe Tasarımı Yarışması’nda Almanya’dan Zuzanna Banas ve Irene Jackson Gil isimli peyzaj mimarlığı öğrencilerinin hazırladığı ’beBee – the Pavillion’isimli bahçe tasarımı birinci olmuştur. Arıların biyoçeşitliliğe olan katkısını simgeleyen bahçe tasarımı, EXPO 2016 Antalya Sergi Alanı’nda uygulanacaktır. Ayrıca toplam 34 çalışmanın yer aldığı proje sergisi EXPO 2016 ile eş zamanlı olarak Bölümüzde de açılacaktır.