Aizanoi (Kütahya) Antik Kenti Peyzaj Tasarımı Projesi

IMG_7209

IMG_7064

2012-2013 bahar yarıyılında Peyzaj Projesi V dersi kapsamında hazırlanan “Aizanoi Antik Kenti Peyzaj Tasarımı Projesi” için Peyzaj Mimarlığı Bölümü 4. sınıf öğrencileri 1-2 Mart tarihlerinde Çavdarhisar’a (Kütahya) çalışma gezisi yapmışlardır. Dersin sorumlu öğretim üyesi Doç.Dr. Tahsin YILMAZ’ın danışmanlığında, öğretim üyesi Prof.Dr. Veli ORTAÇEŞME, Çavdarhisar Belediye Başkanı Halil BAŞER ve Kazı Grubu Başkanı Doç. Dr. Elif Özer’in katılımlarıyla birlikte 4. sınıf öğrencileri arazide ayrıntılı analiz ve değerlendirme çalışmaları yapmışlardır.  Hazırlanacak projelerin final sunumu Mayıs 2012’de yapılacaktır.