2018-2019 Bahar Yarıyılı Öğrenci Değişimi

Bölümümüz Doktora öğrencilerinden Araş. Gör. Pınar ZEĞEREK ve Sıla BALTA Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı proje tabanlı uluslararası değişim programı Mevlana Projesi kapsamında Chiba Üniversitesi (Japonya) Peyzaj Mimarlığı Bölümü’nde “Akıllı kentler bağlamında akıllı çevre uygulamalarının Kashiwanoha ve Antalya akıllı kenti örneklerinde incelenmesi” amacıyla eğitim faaliyetlerine devam etmek üzere burslu olarak görevlendirilmişlerdir.

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.